Home Shortcode Posts ThumbSlider

Shortcode Posts ThumbSlider

Cursus effectiever communiceren

il jij als professional door anders te communiceren meer grip krijgen op je eigen effectiviteit en hiermee de bedrijfsdoelstellingen beter kunnen waarmaken? Dan biedt de cursus ‘Effectiever Communiceren’ je daarvoor de juiste handvatten.     No related posts.

Workshop slimmer werken

il je meer tijd, rust en overzicht? In deze interactieve workshop gaan we aan de slag met prioriteiten bepalen, keuzes maken, taken behapbaar maken en realistisch inplannen van acties. We zoomen in op uitstelgedrag en je leert hoe je je werktijd goed kunt gebruiken.   No related posts.

ePortfolio

Portfolio is een elektronisch portfolio en maakt het mogelijk om competenties en de voortgang van de eigen ontwikkeling aan te tonen en bij te houden met behulp van ICT-middelen. Een persoon is gebaat bij een ePortfolio, zodat hij in elke nieuwe organisatie kan voortbouwen op datgene wat hij elders eerder heeft gerealiseerd. No related posts.

Operationele Management

e opleiding Operationeel Management bereidt je voor op het leidinggeven aan medewerkers en op het leiding geven vanuit een coördinerende functie. Schets je positie binnen je eigen organisatie en weet hoe je je verhoudt tot wat de afbakening van je taak is t.o.v. het midden- en hoger management. No related posts.

Cursus effectiever communiceren

Workshop slimmer werken

ePortfolio

Operationele Management