Home Communiceren LinkedIn voor zakelijk gebruik

LinkedIn voor zakelijk gebruik

0

Netwerken via ‘Sociale Netwerken’ is de manier voor professionals en organisaties om zich online te profileren. LinkedIn is het enige zakelijke netwerk en social media experts voorspellen dat 80% van de Nederlandse beroepsbevolking in 2019 actief is op LinkedIn. Op het moment is dat ongeveer 75%. Door de snelle groei van het aantal mensen dat zich op LinkedIn profileert, maken bedrijven vanzelfsprekend ook steeds meer gebruik van LinkedIn voor een betere zichtbaarheid van de eigen organisatie, relaties onderhouden met hun klanten en de best passende kandidaat te vinden voor vacatures. Tijd om actief gebruik te maken van LinkedIn en de mogelijkheden ervan volledig te benutten en werk te maken van je employability!

Meer Informatie

1Algemeen

Doelgroep
Deze workshop voor gevorderden is geschikt voor iedereen die zijn of haar organisatie (opleiding, afdeling of dienst) optimaal wil profileren via LinkedIn met het aanmaken van een bedrijfspagina of een groep.

Na dit traject kun je…
Meer halen uit de zakelijke inzetbaarheid van LinkedIn, ben je beter zichtbaar als organisatie maar ook als persoon, krijg je kennis hoe een bedrijfspagina of groep aan te maken en beheren, hoe je meer volgers kunt krijgen, welke content interessant is voor de volgers, het meten van de return on investment en hoe je kunt adverteren ofwel hoe je uiteindelijk meer leads kunt genereren.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.